ShortIda

hjärtat är lika med trasigt

Kategori: självaste livet..

Jahaja, tack för den här tiden då. Eller vad man ska säga. Orkar inte med sånt här längre, man blir ju bara sårad. Sånt är livet antar jag.

Idag var jag på skolan en sväng, jag hade bara latin och handledning. Så det var i alla fall skönt med en kort dag på skolan...

Nu ikväll har jag och Hanna varit och hälsat på Jocke som fyller 18 idag, grattis :) Och resten av aftonen har jag tillbringat med mina favoritpojkar brorsan, krille och per. Vi har bastat och tagit oss någon öl. Och ska lana lite nu hade vi tänkt.

Det är väldigt skönt att ha något annat att tänka på fakitkst, annars skulle man ju gå under totalt. Så tack grabbar!

Imorgon ska jag och Petter åka till syrran, för vi ska gå på Twiligt new moon, vilket ska bli riktigt skoj :) Vi övernattar nog där också. Blir nog trevligt med en natt med syskonen.

Nu väntar spelandet på mig. Så skriver något imorgon kanske. God kväll, hojj <3

torsdag

Kategori: självaste livet..

Idag har jag åkt in till skolan för en lektion, vilket börjar bli en vana vid det här laget. Jag hade teckenspråk, där vi gick igenom området matlagning. Jag älskar att gå teckenspråk, men jag känner mig inte riktigt bekväm med gruppen, bara de jag brukar sitta med. Men när man ska teckna med alla brukar det bli lite stelt. Troligtvis går detta över med tiden.

Igår hade jag SOMS (människan socialt och kulturellt) där jag hade betygsprat med läraren. Jag siktar på ett MVG och för att jag ska kunna uppnå det målet kom vi överens om att jag ska skriva om alla mina arbeten och "lyfta upp dom" till en högre nivå. Jag är redan klar med nästan 3 av uppgifterna så det kommer nog gå rätt fort. Det är min favoritlektion jag har för tillfället, mycket på grund av att jag har ganska lätt för att skriva om hur jag tänker och har för åsikter. Så vi får helt enkelt se vad det blir för spännande betyg :)

Efter skolan följde jag med Per & Frimpe hem för vi skulle lira lite GH rock band. Jag hade aldrig testat det, så jag kan ju säga att jag inte var någon rockstjärna på trummorna. Haha men roligt hade vi ju kan jag lova :)

På kvällskvisten kom Elin förbi för en liten testund med en smaskig chokladmuffin som máma hade gjort. Det var riktigt trevligt. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, i vanlig ordning. Så det får man tacka och bocka för stumpan!

Imorgon ska jag bara ha handledning där jag ska berätta för gruppen om hur det går för mig och Moa med vårat projektarbete, vilket kommer ta kanske 3 minuter, sedan har jag helg!
Då är min plan att jag ska åka hem en stund och packa lite saker inför kvällen och sedan fara in till staden igen och träffa Hanna.
Vi ska ha en tjej- utekväll med gamla klasskompisar, så jag ska alltså ut på krogen i Östersund för första gången, det är lite spännande!

Jag får berätta på lördag om hur kvällen var :) Och ni behöver inte oroa er, jag ska ta det lugnt! ha det så bra, hojj <3

ont i ryggen

Kategori: självaste livet..

Tja!
Nu är jag här igen, jag har inte så mycket nytt att meddela. Jag sitter fortfarande i garaget med grabbarna och spelar lite :) det är ett roligt tidsfördriv.
Jag och Petter ska strax äta någon form av middag, troligen ris och kycklinggryta. Sedan ska vi nog sitta här hela kvällen och jag kanske ska träffa Hannapanna en sväng! Det var ett tag sen :)

Idag har jag haft en onödig dag, åkte bara in till staden för 1 timmas lektion, människan socialt och kulturellt, och sedan fick jag fara hem igen för jag har avslutat spanska steg 4 tydligen. You go Ida! :)

Jag känner att jag skriver som en kratta just nu, men jag har ingen ork att skriva korrekt, så ni behöver inte grina över det :)

Kan ju skriva en kommentar om det hänt något roligt på senaste tiden? Vore kul med lite kommentarer.


P U P P A - penna! Hoj <3

LAN

Kategori: självaste livet..

Just nu sitter jag på lan i garaget med brorsan, krille, per, rille och larsson. Trevligt liv man har, haha!
Har tillbringat dagen hos doktorn en stund och kollat ryggen och magen, men blev inge klokare av det besöket.
Sedan spenderade jag tiden på gymnasieskolan, för dom hade öppet hus, det var riktigt skoj.

Tänkte mest bara meddela att jag lever, så ska inte skriva mer ikväll hade jag tänkt.

Vill ha söndag så jag får träffa pojken min! <3

Hojj <3

hallelåja

Kategori: självaste livet..

Jahaja, nu ska jag skriva några rader hade jag tänkt.
Sitter för tillfället och väntar på lite käk med en mumsig öl bredvid mig. Vi ska äta fläskfilé och potatisgratäng och efter maten ska jag tvinga mina syskon att kika på massor med disneyfilmer med mig :)

Igår for jag till Ånge och hämtade min syster och väl hemma åt vi massa gotta och avslutade kvällen med att kika på Lejon Kungen. Töntig som jag har fått höra att jag är, grät jag såklart. Haha!

Idag har jag varit till Linus lägenhet och "vattnat" ormarna, färgat Petras hår, hälsat på en trött liten Elin, lånat filmer av Moe. Well, det vet väl i stort sett min otroligt spännande dag.

Imorgon hade jag tänkt att plugga lite, har en uppgift att göra. Men det är ingen dead-line på den så det är ingen panik. Jag kommer nog ligga och dega framför tv:n om jag känner mig själv rätt.

Nu ska jag säga åt mama att skynda sig med maten så jag inte svälter, hojj <3

saknar min pojk...